Monday, June 18, 2007

Bröllop

Har nu varit på mitt första bröllop :) Det var jättemysigt! Det var Johans syster som gifte sig i Vadstena.

Klockan 8 åkte vi iväg. När vi kom fram var Anna och Danne redan uppklädda, snyggingar :) Så det var bara att packa upp kameran och börja fota :) Vi tog massor bilder i trädgården utanför hotellet och vid vattnet. Jättefint va det där med klostret och allt.

Sedan kilade vi och bytte om och begav oss mot kyrkan. Blev lite stressigt där ett tag då jag skulle låna ett stativ som skulle finnas i en reception någonstans som vi inte kunde hitta, så det blev mycket springande i sista minuten innan vigseln. Men det gick bra till slut.

Ceremonin va jättefin. Det gick ganska snabbt och när som skulle gå ut ur kyrkan spelades det en cool ganska rockig låt :) Annorluna och kul! Därefter gick vi ut till klostergården för lite mingel och passade även på att checka in på vårat hotellrum.

Vi hade en jacuzzi på rummet :) Underbart! Vi slänge in alla grejer och gick tillbaka ner igen. Där drack vi champagne och åt plockmat. Vi tog massa bilder på gästerna och även gruppbilder på alla som var där! Det var många :)

Sedan var det dags för middag. Det serverades en tre-rättersmiddag med massa spex och roligheter, allt från frågesporter till bild- och filmvisning. Det var jätteroligt. Bröllopstårtan var underbart, gudomligt god! Mums!

Kvällen avslutades med live-musik och dans. Det var jättemysigt, synd bara att mina fötter farit så illa av mina skor, ajaj! Vi avslutade med att smita upp på vårt rum och bada bubbel :) Myspys! Det fanns till och med en lampa i jacuzzin som lyste upp allt :) En sån ska jag ha senare i livet, och stor ska den vara! :)

Det var en mycket lyckad dag och många fina bilder blev det. Nu gäller det bara att sortera fram alla bra ur dom 993 som togs, vilket antagligen kommer ta ett tag att göra... :)

No comments: