Sunday, August 26, 2007

Hej då :(

Suck, nu har mina stackars små ormar flyttat :( Tur iallfall att dom blev hämtade av trevliga människor som förhoppningsvis kommer ta väl hand om dom!

Ja, det var iaf så här: vi hade några äldre farbröder som var och besiktade våran lägenhet för cirka 3 veckor sedan för att kolla att pålningen till det nya huset inte skadat vårat. På måndagen förra veckan ringer det plöstligt på våran dörr, och när vi öppnar så står besiktningsfarbrorn där med sin fru. Självklart la besiktningsfarbrorn märke till att vi har ormar när han va hos oss och nu undrade dom om vi har någon form av tillstånd för dom. Det har vi inte eftersom det är ju majsormar vi har som är helt ofarliga och ingen har sagt att man ska ha något tillstånd för dom, inte ens på djuraffären när vi köpte dom.

Så säger gubbjäveln att vi måste skaffa ett tillstånd för att få ha dom kvar. Jaha, så jag ringer upp nån tant på miljöavdelningen i Botkyrka kommun som medelar att för att få ett tillstånd så måste man göra en "prövning". Alltså, hon kommer och kollar hur ormarna bor och skriver i ett papper om det... Sen säger hon att en prövning kostar 3 500 kronor! WTF?! Ja frågar hur det kan kosta så mycket och då säger hon att ja, jag måste ju komma till er och utreda och sen fylla i massa administrativa papper, och vi tar ju 800 kr / timme. Så med andra ord chansar man 3 500 kr, och om tanten är på bra humör så kanske man lyckas få ett tillstånd, annars har man hostat upp tre tusen i onödan...

Fan va ja hatar folk som lägger sig i andras liv! Mmm, och alla saker vi pekade ut som va trasiga vid besiktningen, tror du dom har lagat NÅGOT av det eller ens hört av sig OM att laga det, fan heller... Jävla idioter... Hoppas era barn blir utvisade ur Sverige så att ni aldrig mer får se dom!

3 comments:

Anonymous said...

Sammanfattning på mitt långa inlägg jag skrev men inte kunde publicera: Stackars dig :( Vet hur mycket du tycker om dem!

o_O said...

haha stackare :P men nu har jag iaf fixat så du kan skriva ;)
Mjo jäkligt trist med ormisarna... men, life goes on!

Anonymous said...

Tack for intiresny Blog