Monday, March 19, 2007

Play Station 3

Tillbaka på jobbet efter en skön helg :) Har hunnit med en hel del faktiskt! Tro det eller ej men i fredags lyckades vi faktiskt med en utgång på krogen :) Första gången på typ... ett år! Det va jättekul! Innan vi åkte in så var vi hemma hos oss och spelade Linda och Malins hemmagjorda spel :) hehe det va lite speciellt. Det roliga va att det självklart va tvunget att hända något eftersom vi skulle ut, så vi fick göra allt i mörkret då det självklart just den kvällen skulle vara strömavbrott i 2 timmar :)

På lördagen var vi hurtiga och röjjde ur hela förådet :) snacka om utrymme! woho! Nu ska vi bara orka slänga allt vi städa ur också... Katterna är iallafall glada att dom har massa bråte att leka i, galningar....!

I söndags var vi inne i stan och kollade efter affisher till våra stora tavelramar. Tyvär hittade vi inga som vi gillade så vi får leta vidare. Vi passade på att gå till Game också :) Där köpte vi 3 stycken Playstation spel :D Nu är det inte lång tid kvar! woho!!! Fan va najs det kommer bli i helgen! Vi ska låsa in oss i lägenheten typ 3 dagar och bara spela spela spela :D Sen kanske vi kollar på Resident Evil 2 också som vi får med så man får uppleva lite Blue-Ray feeling :) haha
Det kommer bli kalas!

No comments: